Під Києвом в озері знайшли тіло чоловіка зі зв'язаними кінцівками (ВІДЕО)

На Бориспільщині група осіб скоїла жорстоке вбивство

Правоохоронці повідомили про підозру групі осіб за умисне вбивство. Один з фігурантів вдарив свого опонента сокирою, а його спільники зв'язали та кинули непритомного потерпілого в озеро. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У Бориспільському районі в озері знайшли тіло 36-річного жителя Херсонської області зі зв'язаними руками і ногами. За даними слідства, напередодні в одному з будинків, розташованому на території садового товариства, між двома чоловіками виник конфлікт, а потім бійка. Один з фігурантів вдарив опонента сокирою по голові. Потім його поплічники зв'язали потерпілому руки і ноги алюмінієвим дротом, вивезли його візку до озера і кинули непритомного у воду.

Співробітники Бориспільського управління поліції затримали всіх членів злочинної групи та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Це мешканці Черкаської, Волинської та Донецької областей віком від 39 до 48 років. 

Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі повідомили чоловікам про підозру у скоєнні умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадуємо, що мешканець Голосіївського району Києва, який вбив свою сусідку, постане перед судом. Чоловік і жінка разом розпивали спиртні напої неподалік від місця проживання. Під час спілкування зловмисник накинувся на потерпілу та задушив її.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися