Під Києвом затримали російського військового

Що відомо про інцидент від правоохоронців

У селі в передмісті Києва на заході від Кільцевої дороги затримали російського військового. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Київської області.

Правоохоронці повідомили, що затримання російського військового сталося у Петропавлівській Борщагівці. На вулиці Соборній він різко змінив напрям руху та занервував, коли в його зоні видимості з‘явився службовий автомобіль Патрульної поліції.

Під час перевірки його документів патрульні встановили, що затриманий 39-річний чоловік, ймовірно, є солдатом російської армії. Для додаткової перевірки затриманого доставили до найближчого відділку поліції та передали слідчим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали колишнього співробітника управління Служби безпеки України в Луганській області. У 2014 році співробітник СБУ не прибув до нового місця служби та залишився на окупованій території. У подальшому він виїхав з так званої "ЛНР" на підконтрольну Україні територію. Чоловіка затримали у Києві та повідомили про підозру у дезертирстві.

Нагадаємо, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Читайте також, що на шляху до Києва затримали прихильників "руського миру".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися