У Києві хімічний магазин співпрацював з нарколабораторіями (ФОТО)

У столиці поліцейські викрили ділків у продажі прекурсорів та обладнання утримувачам нарколабораторій

У Києві поліція викрила ділків, які продавали прекурсори та обладнання утримувачам нарколабораторій. Серед пропонованих товарів - лабораторне обладнання, різні прекурсори та реактиви для синтезу наркотичних і психотропних речовин. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Магазин, який постачав прекурсори та лабораторне обладнання для нарколабораторій, викрили оперативники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП у м. Києві та за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури.

Правоохоронці "вийшли" на зловмисників у результаті відпрацювання затриманих членів наркоугруповання, яке налагодило виробництво та збут амфетаміну у столиці. Для встановлення каналів постачання прекурсорів правоохоронці з'ясували, що зловмисники придбали всі необхідні інгредієнти та обладнання в одному зі столичних магазинів з продажу хімічних реактивів.

Правоохоронці провели санкціонований обшук у приміщенні магазину та вилучили документацію і прекурсори, які зберігалися та збувалися незаконно. Все вилучене направлено на експертизу.

Власникам магазину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадуємо, що київські дільничні інспектори викрили іноземку в незаконному зберіганні наркотиків та боєприпасів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися