У Києві покарають осіб, які привласнили кошти на реконструкції парку "Наталка"

Підрядникам та інженеру технагляду повідомлено про підозру

Підрядникам та інженеру технічного нагляду, які завдали збитків на суму 1,2 млн грн під час реконструкції парку "Наталка" у Києві, повідомлено про підозру. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Керівникам двох підприємств та інженеру технічного нагляду повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами, виділеними на реконструкцію столичного парку, неналежному виконанні службових обов'язків та службовому підробленні.

За даними досудового розслідування, підрядна та субпідрядна організації домовилися з комунальним підприємством на виконання будівельних робіт з реконструкції парку "Наталка".

Після завершення реконструкції керівники цих організацій завищили обсяги та вартість проведених робіт. Ці дії залишилися непоміченим для особи, яка повинна була від імені замовника перевіряти відповідність інформації в документах фактично виконаним роботам.

В результаті таких дій, як підтвердила експертиза, з місцевого бюджету були неправомірно перераховані кошти на суму понад 1,2 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Нагадуємо, що прокуратура через суд вимагає звільнити від самочинного будівництва земельну ділянку Святошинського лісництва, яка входить до складу Національного природного парку "Голосіївський".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися