У Києві директор парку вимагав гроші за розміщення пункту незламності

Директора парку "Партизанської Слави" викрито в одержанні неправомірної вигоди

У Києві слідчі повідомили про підозру директору парку у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США за дозвіл на розміщення пункту незламності. Посадовцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє поліція Києва.

Слідчі Подільського управління поліції за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури викрили факт отримання неправомірної вигоди директором парку "Партизанської Слави".

За даними досудового розслідування, у лютому цього року 44-річний підозрюваний вимагав від приватного підприємця 2 000 доларів США за дозвіл розмістити на території парку пункту незламності із можливістю здійснювати продаж товарів в ньому та надання інших послуг громадянам.

Фігуранта затримали під час передачі йому 1000 доларів США - другої частин обумовленої суми.

Посадовцю повідомили про підозру у неправомірному отриманні вигоди службовою особою у поєднанні з вимаганням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що у столиці повідомлено про підозру начальнику управління Київської міської державної адміністрації, який вимагав 500 доларів США за надання місця на продуктових ярмарках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Українець

21 березня 2023, 09:44

Дипектора парку на перєдаву, може остине ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися