У Києві дилер ховав наркотики у побутових предметах та техніці (ВІДЕО)

Оперативники затримали чоловіка, який займався міжрегіональним збутом наркотиків

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, причетного до міжрегіонального збуту наркотиків. Для конспірації він ховав товар у різних побутових предметах та техніці. Про це повідомляє поліція Києва.

Оперативники сектору кримінальної поліції відділу поліції № 1 Дарницького управління отримали інформацію про те, що мешканець району займається збутом наркотиків. Працівники поліції почали перевірку інформації і невдовзі затримали чоловіка у поштовому відділенні, коли він намагався відправити наркотики клієнтам.

"Бізнесменом" виявився 20-річний уродженець Донецької області. Він намагався переслати комп'ютерний системний блок, в якому заховав два кілограми марихуани.

З'ясувалося, що зловмисник замовляв наркотики через Інтернет та відправляв їх у посилках клієнтам по всій країні. Аби зберегти "товар" у таємниці, він ховав його у різних побутових речах та техніці. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці також вилучили ще півкілограма наркотику, зіп-пакети та електронні ваги.

Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вчинення цього наркозлочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

прекурсори та обладнання утримувачам нарколабораторій. Серед пропонованих ними товарів - лабораторне обладнання, різні прекурсори та реактиви для синтезу наркотичних і психотропних речовин.

Читайте также