У Києві покарали вбивцю, який зарізав товариша під час застілля

Подільський суд столиці призначив покарання чоловіку за вбивство товариша

Подільський суд Києва виніс вирок чоловіку за вбивство товариша. Під час сварки зловмисник вдарив свого приятеля ножем у живіт, і від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У квітні минулого року в поліцію Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що в квартирі на вулиці Наталії Ужвій чоловік отримав тілесні ушкодження.

На місці події поліцейські встановили, що напередодні в квартирі відбувалося застілля, під час якого двоє друзів посварилися через ревнощі до їх спільної знайомої. Під час конфлікту 56-річний підозрюваний вдарив опонента ножем, від чого потерпілий через кілька днів помер у лікарні.

Слідчі Подільського управління поліції провели досудове розслідування і по його завершенню направили обвинувальний акт з доказами до суду для розгляду справи по суті.

Суд визнав обвинуваченого винним у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, та засудив його до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Києві троє підозрюваних у вбивстві військовослужбовця через дорожній конфлікт постали перед судом. Під час суперечки пасажири автомобіля Lexus побили потерпілого. Після цього водій Lexus вистрілив у військовослужбовця і втік разом зі товаришами. Від отриманих поранень 34-річний потерпілий помер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися