У Київській області чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки (ФОТО)

Поліцейські затримали хулігана в Ірпені

Поліція затримала хулігана, який стріляв з балкона восьмого поверху в Ірпені. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Близько 17:00 21 березня до Бучанського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі багатоквартирного будинку лунають постріли. Поліцейські встановили, що стрілянину влаштував мешканець однієї з квартир.

43-річного чоловіка розшукали неподалік від місця проживання. У підозрюваного знайшли стартовий пістолет і холодну зброю. Зловмисник також намагався чинити злісну непокору законному розпорядженню поліцейського, розповів Андрій Нєбитов, начальник поліції Київської області.

За даним фактом хуліганства слідчі розпочали досудове розслідування. Чоловікові загрожує обмеження волі на строк до п'яти років. Він також понесе адміністративну відповідальність за непокору законному розпорядженню працівника поліції.

Нагадуємо, що у столиці чоловік постане перед судом за стрілянину в торговому центрі. Продавець під час сварки з незнайомцем кілька разів вистрілив у підлогу з травматичного пістолета.

Читайте также