У Києві на підтримці окупантів викрили прислужника монастиря

Фігурант виправдовував злочинні дії армії РФ на території України

У Києві судитимуть прислужника одного з монастирів за виправдовування збройної агресії РФ проти України. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно прислужника одного з монастирів Української православної церкви Московського патріархату за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, а також глорифікації її учасників.

Слідством встановлено, що обвинувачений в одному з месенджерів вступив до проросійських спільнот. Він виправдовував злочинні дії армії РФ на території України та чекав захоплення окупантами Києва й інших регіонів країни.

Нагадуємо, що мешканець Києва, який виправдовував дії окупантів та поширював російську пропаганду, постане перед судом. Після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну чоловік використовував свій акаунт в соцмережі для поширення матеріалів на підтримку країни-агресора та виправдовував її дії проти України.
Підозрюваний розміщував на своїй сторінці проросійські висловлювання та намагався зобразити учасників російської збройної агресії як "визволителів".

Читайте также