У Києві з вікна викинули собаку: тварина розбилася на смерть

Слідчі столичної поліції розпочали досудове розслідування

У Києві з вікна будинку викинули собаку, і тварина розбилася на смерть. Слідчі столичної поліції розпочали досудове розслідування. Про це повідомляє поліція Києва.

Наразі працівники поліції проводять необхідні слідчі дії та встановлюють обставини злочину. За скоєне винним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожих про те, що з вікна будинку на вулиці Сергія Берегового хтось викинув собаку.

Прибувши на місце події, працівники поліції виявили тіло собаки, який від отриманих ушкоджень помер на місці. Поліція також встановила квартиру, з вікна якої, ймовірно, викинули тварину. Поліція з'ясувала, що в квартирі проживає цивільна сімейна пара, яка нещодавно переїхала з Донецької області.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами. Наразі проводиться низка слідчих дій для притягнення винних до відповідальності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадуємо, що в Борисполі чоловік викинув собаку з вікна багатоповерхового житлового будинку. На місці події правоохоронці провели невідкладні слідчі дії. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эльза

24 березня 2023, 16:09

Че еще хорошего произошло, кого убили - перерезав шею, кто утопился в канализационном люке, где пенсионеры умерли от нищеты?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися