В Борисполі чоловік викинув собаку з вікна багатоповерхівки (ФОТО)

Очевидці звернулись до поліції

В Борисполі чоловік викинув собаку з вікна багатоповерхового житлового будинку. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, чоловік холоднокровно вбив собаку

"25 лютого, близько 16 години, до поліції надійшло повідомлення від очевидця події про те, що чоловік через вікно багатоповерхівки викинув собаку", — повідомив Нєбитов.

На місці події правоохоронці провели невідкладні слідчі дії. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці розслідують факт жорстокого поводження із тваринами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі рятують білого тигра, якого евакуювали з Харківської області. Хижак потрапив до Центру порятунку диких тварин в надтяжкому стані. Тигр був хворий та слабкий, шерсть в деяких місцях зовсім випала. Знесилена та налякана тварина кидалася на їжу з неймовірною жагою. Зараз тигр отримує необхідну медичну допомогу, лікування, турботу та повноцінний раціон у Центрі порятунку диких тварин.

Нагадаємо, в Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували знесилених коней, яких вивезли з зони бойових дій на Донбасі. Ці коні стали жертвами російського тероризму. Семеро мали бути евакуйовані з Вугледара на Донеччині до Івано-Франківська, але змучені війною тварини ледь доїхали до Києва, троє попадали від знесилення.

Читайте також, як під Києвом врятували лева з зони бойових дій на Донбасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися