У Києві в навчальному закладі катували тварин під час проведення дослідів

За фактом жорстокого поводження з тваринами розпочато кримінальне провадження

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами в одному з вищих навчальних закладів Києва. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Поліція Києва отримала інформацію про те, що співробітники одного з навчальних закладів міста жорстоко поводяться з тваринами під час проведення дослідів, катують їх і викладають фото та відео своїх досліджень у соціальні мережі.

Правоохоронці Голосіївського управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини справи та встановлюють осіб, причетних до злочину. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що в Києві з вікна будинку викинули собаку, і тварина розбилася на смерть. Наразі працівники поліції проводять необхідні слідчі дії та встановлюють обставини злочину. За скоєне винним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте также