На столичній Борщагівці порушник влаштував феєрверк (ВІДЕО)

Нехтуючи заборонами, порушник запустив у дворі багатоповерхівки салют

Співробітники поліції затримали чоловіка, який влаштував феєрверк на столичній Борщагівці. Незважаючи на воєнний стан, зловмисник проігнорував заборони і запустив салют у дворі багатоповерхівки. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Працівники поліції отримали інформацію про те, що у Святошинському районі Києва хтось запустив феєрверк. Відео салюту було опубліковано у багатьох Telegram-каналах. Правоохоронці зареєстрували звернення та розпочали пошуки причетних до порушення осіб.

Перевіривши інформацію, поліцейські встановили, що феєрверк був запущений у дворі будинку на вулиці Олександра Махова. З місця події правоохоронці вилучили використану піротехніку на 36 пострілів.

Дільничні офіцери поліції та оперативники обійшли квартири, опитали близько сотні мешканців та переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті поліцейські встановили особу ймовірного зловмисника і затримали його. Ним виявився раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області.

Правоохоронцям порушник пояснив, що приїхав на день народження до друга і хотів таким чином привітати його. Під час невідкладного обшуку у квартирі слідчі вилучили залишки упаковки від салюту, запальнички та одяг, в якому чоловік був одягнений на момент скоєння правопорушення.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадуємо, що в Подільському районі Києва за запуск салютів в новорічну ніч затримали чоловіка. Киянин знехтував забороною використання піротехніки під час дії воєнного стану та близько опівночі запустив на Подолі салюти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ник

27 березня 2023, 13:45

шо робиться в державі.. за 7 пачек сігарет людина получіла 7 років тюрми...за крадені міліарди в составі опг з 610 чіновніків разом з міністром резніком не відповів нікто..така влада не для украіни і украінців..вона ьільше для москалів підходить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися