У Київській області затримали зловмисника, який роками переховувався від слідства

Чоловік через ревнощі ударив ножем свого опонента

Поліція затримала у Вишневому зловмисника, який ударив ножем чоловіка і переховувався від слідства. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

27 березня працівники Управління карного розшуку поліції Київщини затримали у Вишневому правопорушника, який перебував у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. 

У вересні 2020 року в ресторані селища Коцюбинське між двома чоловіками виник конфлікт через ревнощі. Фігурант ударив ножем свого опонента та зник у невідомому напрямку. 

Три роки чоловік переховувався від правоохоронців, користуючись документами свого родича. Однак, поліцейські продовжували роботу з його пошуку. 

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури, слідчі проводять досудове розслідування. Фігурантові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що слідчі поліції Києва повідомили чоловікові про підозру у вбивстві перехожого. На зупинці громадського транспорту між підозрюваним і потерпілим виник конфлікт, після чого зловмисник наздогнав чоловіка і вдарив його ножем у груди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися