У Києві викрили проросійську пропагандистку

Жінка поширювала російські наративи та виправдовувала дії окупантів

У Києві 46-річній жінці повідомлено про підозру у поширенні російських наративів та виправданні дій окупантів. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва прокуратури міста Києва 46-річній громадянці України повідомлено про підозру за фактами поширення інформації, що містить виправдання, визнання правомірною та заперечення збройної агресії РФ проти України.

За матеріалами слідства, підозрювана, мешканка Донецької області, яка переїхала до Києва після початку повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну, використовувала свій акаунт в соцмережі для поширення матеріалів на підтримку країни-агресора та виправдання її дій проти України.

Підозрювана розміщувала на своїх сторінках проросійські висловлювання, намагаючись перекласти провину за початок війни на українську владу та ретранслюючи російські наративи.

Висновком судової лінгвістичної семантико-текстуальної експертизи було підтверджено, що поширені підозрюваною публікації містять виправдовування збройної агресії Російської Федерації проти України.

Нагадуємо, що мешканець столиці, який виправдовував дії окупантів та поширював російську пропаганду, постане перед судом. Підозрюваний розміщував на своїй сторінці проросійські висловлювання та намагався зобразити учасників російської збройної агресії як "визволителів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерій

29 березня 2023, 15:25

Казала колись, мабуть єдина її слушна думка, п.Тимошенко Ю., відгородити цей домбасс триметровою стіною. Воно все там зазомбоване - оому місце для них - в тюрязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися