Двох киян викрили на схемі переправлення чоловіків через кордон (ВІДЕО)

Подружжя киян організувало злочинну схему

Незаконний канал виїзду за кордон чоловіків призовного віку перекрила поліція Київської області. Подружжя киян організувало схему нелегального переправлення військовозобов'язаних через держкордон. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

36-річний чоловік і 32-річна жінка створили сайти, де пропонували допомогу в виїзді з України. Ціна за безперешкодний перетин державного кордону "за станом здоров'я" становив від 15 000 до 25 000 гривень. Зловмисники надсилали поштою підроблені тимчасові посвідчення військовозобов’язаного і підроблені довідки військово-лікарської комісії.

Правоохоронці провели шість обшуків у фігурантів та вилучили низку речових доказів: готівку, банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, підроблені документи, довідки військово-лікарської комісії, штампи та печатки різних установ та організацій.

Викрили злочинну діяльність працівники управління міграційної поліції, слідчі слідчого управління спільно з оперативниками Окремого контрольно- пропускного пункту "Київ" за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури. 

Слідчі за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон повідомили зловмисникам про підозру. Фігурантам загрожує до дев'яти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Києві викрили колишнього працівника військкомату, який разом з сином організував схему незаконного переправлення призовників через кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися