У Києві чоловік знайшов ключі від легковика, розшукав авто та викрав

Фігуранта визнано винним у вчиненні злочину

Чоловіка, який викрав автомобіль киянина, засуджено до п'яти років позбавлення волі. Вирок днями оголосив Подільський районний суд столиці, повідомляє поліція Києва.

У січні цього року до поліції звернувся місцевий житель із заявою про те, що на вулиці Введенській викрали його автомобіль Nissan. Завдяки оперативним діям та співпраці правоохоронців кримінальної поліції з патрульними поліцейськими вдалося швидко встановити місцезнаходження та затримати підозрюваного.

Як з'ясувалося, 39-річний чоловік знайшов ключі від автомобіля, розшукав неподалік припаркований транспортний засіб, сів у нього та поїхав, поки його не зупинили працівники поліції у Печерському районі. Слідчі повідомили підозрюваному про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом та після завершення досудового розслідування скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті.

Вироком Подільського районного суду міста Києва зловмисника визнано винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та засуджено до п'яти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Києві чоловік знайшов на вулиці ключі від позашляховика Volkswagen Tiguan і, знайшовши сам транспортний засіб, вирішив покататися на ньому по місту. Протягом доби співробітники поліції затримали підозрюваного за кермом викраденого автомобіля.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися