У Києві чоловік влаштував стрілянину під час конфлікту через розлучення

Порушник дістав рушницю та кілька разів вистрілив у повітря і будинок

Слідчі київської поліції повідомили чоловікові про підозру за фактом стрілянини на подвір'ї приватного будинку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що підозрюваний дістав рушницю і кілька разів вистрілив у повітря та будинок під час конфлікту через розлучення з дружиною. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від 35-річної місцевої мешканки про те, що чоловік її сестри стріляє з рушниці у дворі будинку на вулиці Ватутіна у мікрорайоні Жуляни.

Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції встановили, що зловмисник, його дружина та сестра жінки вкотре сварилися через розлучення подружжя. Чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, дістав зброю і кілька разів вистрілив у повітря та вікно будинку, перш ніж піти додому. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Поліція затримала підозрюваного і вилучила рушницю з його автомобіля. Затриманий - житель столиці, 1977 року народження, раніше не судимий.

Суд призначив йому запобіжний засіб у вигляді нічного домашнього арешту. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що поліція затримала хулігана, який стріляв з балкона восьмого поверху в Ірпені. 43-річного чоловіка розшукали неподалік від місця проживання. У підозрюваного знайшли стартовий пістолет і холодну зброю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися