У Києві шахрай ошукував військовослужбовців ЗСУ (ФОТО)

Шахрай ошукував військових ЗСУ на продажі неіснуючих товарів

Столичні правоохоронці викрили зловмисника, який ошукував військовослужбовців Збройних сил України, продаючи їм неіснуючі товари. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 38-річний зловмисник розміщував у соціальних мережах оголошення, в яких повідомляв, що виготовляє тактичні ножі ручної роботи. Він приймав замовлення за умови повної передоплати на його банківську картку. Однак, отримавши гроші, чоловік не виконував своїх зобов'язань і не виходив зв'язок зі своїми клієнтами.

Наразі встановлено, що п'ятеро потерпілих є військовослужбовцями Збройних сил України, які наразі перебувають у зоні бойових дій. За попередніми підрахунками, сума збитків становить близько 70 000 гривень.

Співробітники поліції провели обшук за місцем проживання чоловіка та вилучили два мобільні телефони, ноутбук та банківські картки, які використовувалися для протиправної діяльності.

Правоохоронці затримали зловмисника.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили чоловікові про підозру у шахрайстві. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що правоохоронці Київської області викрили мешканця Дніпропетровської області, який оформив кредити на суму понад 2 мільйони гривень на безвісти зниклих військовослужбовців Збройних сил України.

Читайте также