У Київській області водій у стані сп'яніння на смерть збив дитину

Судитимуть чоловіка, який скоїв смертельний наїзд на дитину

Мешканець Київської області, який у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння на смерть збив дитину, постане перед судом. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Ювенальними прокурорами скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Київської області за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння та залишення без допомоги особи, яка перебувала в небезпечному для життя стані.

Слідство встановило, що ввечері 31 жовтня 2022 року в селі Сулимівка Бориспільського району обвинувачений керував автомобілем Daewoo Lanos у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Він скоїв наїзд на 14-річну дівчинку, яка рухалася в попутному напрямку на узбіччі дороги. Від отриманих травм дитина померла на місці ДТП.

Після наїзду на потерпілу водій зник з місця події. Машину він відігнав та залишив у Черкаській області, а сам повернувся додому. Наступного дня 24-річний мешканець Київської області був затриманий.

За клопотанням прокуратури обвинуваченого помістили до слідчого ізолятора.

Нагадуємо, що у Вишневому біля одного з майданчиків постраждав шестирічний хлопчик, який підбіг до гойдалки з металевими деталями. Хлопчик вдарився головою об металеву частину конструкції. Дитина померла від отриманих травм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися