У Києві судитимуть поліцейського, який переправляв чоловіків через кордон

Поліцейський організував схему незаконного переправлення чоловіків через держкордон

Поліцейському повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва прокуратури міста Києва затримано поліцейського та повідомлено йому про підозру в організації схеми незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України.

За матеріалами слідства, співробітник сектору реагування патрульної поліції одного з районних управлінь поліції Сумської області за попередньою змовою групою осіб розробив злочинну схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України до Молдови без будь-яких законних підстав.

Слідство задокументувало зустрічі групи осіб з потенційними клієнтами, під час яких зловмисники надавали клієнтам детальні інструкції щодо виїзду за кордон.

Вартість послуг з перевезення або незаконного перетину кордону становила від 5 000 доларів США з людини.

У ході контролю за вчиненням злочину поліцейського було затримано після передачі йому через посередника 5 000 доларів США.

Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу та встановлюється повне коло причетних осіб.

Нагадуємо, що незаконний канал виїзду за кордон чоловіків призовного віку перекрила поліція Київської області. Подружжя киян організувало схему нелегального переправлення військовозобов'язаних через держкордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися