У Києві викрили масштабну мережу нарколабораторій (ФОТО)

Зловмисники виготовляли психотропи та наркотики на мільйони гривень

Столична поліція затримала групу наркоторговців, яких підозрюють у виробництві психотропів та наркотиків на мільйони гривень. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Семеро зловмисників створили мережу лабораторій з виробництва наркотиків. Прибуток, який отримували зловмисники, становив близько 500 тисяч гривень щомісяця. За вчинення злочинів, пов'язаних з наркотиками, винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Правоохоронці встановили та затримали сімох зловмисників віком від 27 до 40 років. Зловмисники є уродженцями Києва, Чернігівської, Луганської та Херсонської областей. Вони облаштували у своїх квартирах лабораторії з виготовлення амфетаміну. 

У зловмисників були свої ролі та завдання. Зокрема, двоє осіб, так званих лаборантів, виготовляли "товар", а інші шукали клієнтів та збували наркотики з рук у руки. За попередньою інформацією, вони виготовляли один кілограм небезпечних речовин на місяць. Ціна одного грама "товару" зловмисників на чорному ринку становить близько 400 гривень.

Під час низки обшуків у фігурантів правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, прекурсори, 20 літрів та 5 кілограмів хімічних реактивів, канабіс, пакувальне обладнання, мобільні телефони та банківські картки, а також 75 000 гривень та 200 доларів США, отриманих від злочинної діяльності.

Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що співробітники поліції Київської області повідомили про підозру підпільним торговцям сильнодіючими медичними препаратами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися