У Києві винесли вирок серійному крадію автомобілів

Засуджено киянина, який викрав сім автомобілів

Киянина, який викрав сім автомобілів, засуджено до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За підтримання публічного обвинувачення Святошинською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок мешканцю столиці за фактами незаконного заволодіння транспортними засобами.

Під час судового розгляду прокурор довів, що обвинувачений у період з 2017 по 2021 роки вчинив сім випадків викрадення автомобілів у різних районах столиці.

Під час вчинення останнього епізоду зловмисника вдалося затримати на гарячому завдяки GPS-трекеру, встановленому на транспортному засобі, та злагодженим діям правоохоронців. Також було вилучено докази причетності чоловіка до інших аналогічних злочинів.

Вироком Святошинського районного суду міста Києва зловмисника визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що чоловіка, який викрав автомобіль киянина, засуджено до п'яти років позбавлення волі. 39-річний чоловік знайшов ключі від автомобіля, розшукав неподалік припаркований транспортний засіб, сів у нього та їхав, поки його не зупинили працівники поліції у Печерському районі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися