У Київській області покарали водія, який скоїв смертельну ДТП та втік

Після скоєння ДТП водій не зупинився та зник з місця пригоди

До восьми років позбавлення волі засуджено мешканця Київської області, який збив пішохода і втік з місця події. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Прокурори Броварської окружної прокуратури у суді довели вину 39-річного чоловіка у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди та залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

У грудні 2020 року у Броварах фігурант, керуючи автомобілем, рухався по прибудинковій території та скоїв наїзд на пішохода. Після аварії водій не зупинився і залишив місце події. Він також не вжив заходів для надання медичної допомоги потерпілому і не викликав швидку допомогу. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

На момент скоєння вказаного злочину засуджений перебував на іспитовому терміні за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків. 

Суд врахував надані прокурором докази та покарав фігуранта до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки. Суд також зобов'язав стягнути з засудженого на користь потерпілої суму матеріальної та моральної шкоди розміром у понад 900 000 гривень.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Нагадуємо, що мешканець Київської області, який у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння на смерть збив дитину, постане перед судом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися