У Києві чоловік обстріляв торговий кіоск, в якому були люди (ФОТО)

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом вчинення хуліганських дій

Київські правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в Солом’янському районі столиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

До Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Солом’янська чоловік обстріляв торговий кіоск, в якому перебували громадяни. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та оперативники. 

Під час відпрацювання інформації про злочин поліцейські встановили, що між фігурантом та продавцем магазину виник словесний конфлікт, після чого правопорушник пішов, а за декілька хвилин повернувся зі зброєю. Зловмисник почав нецензурно висловлюватись у бік опонента та здійснив кілька пострілів в кіоск. Ніхто із відвідувачів не постраждав. 

Правоохоронці опитали свідків злочину та оглянули місце події, звідки вилучили три патрони та дві гільзи калібру 7,62. Поліцейські встановили особу фігуранта та адресу його проживання. 

Поліція провела обшук у квартирі 49-річного правопорушника. Слідчі затримали чоловіка та вилучили з його оселі зброю, набої і одяг, в якому він був у момент скоєння злочину.

Чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що поліція затримала хулігана, який стріляв з балкона восьмого поверху в Ірпені. 43-річного чоловіка розшукали неподалік від місця проживання. У підозрюваного знайшли стартовий пістолет і холодну зброю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися