У Києві водій тролейбуса під наркотиками перевозив пасажирів

Порушника відсторонили від керування

У Києві інспектори відділу безпеки дорожнього руху виявили водія тролейбуса з ознаками наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія сталася вчора на Оболонському проспекті, де охоронці порядку зупинили тролейбус Богдан Т90110, який перевозив пасажирів за визначеним маршрутом.

Під час спілкування з 38-річним водієм патрульні одразу помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння, але останній від проходження огляду відмовився.

Правоохоронці склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

"Друзі, якщо ви побачили кермувальника, який надає послуги з перевезення з ознаками сп'яніння або ж порушує ПДР — телефонуйте на лінію 102", - наголосили у патрульній поліції.

Нагадуємо, що в Київській області депутат селищної ради постане перед судом за скоєння смертельної ДТП. Перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні, обвинувачений сів за кермо свого автомобіля та здійснив зіткнення з мопедом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися