У Київській області депутат скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Депутат селищної ради постане перед судом

У Київській області депутат селищної ради постане перед судом за скоєння смертельної ДТП. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно депутата однієї з селищних рад за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі декількох осіб.

Розслідуванням встановлено, що ввечері 1 травня 2022 року, перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні, обвинувачений сів за кермо свого автомобіля.

Рухаючись вулицями населеного пункту, обвинувачений здійснив зіткнення з мопедом, який їхав у попутному напрямку. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка мопеду померли на місці події від отриманих травм.

Нагадуємо, що в Київській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля Toyota не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажирка автівки загинула на місці аварії, а водій отримав травми різного ступеня тяжкості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ольга

11 квітня 2023, 15:36

І алкогольне, і наркотичне сп'яніння!..От кого ми обираємо в депутати!. .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися