На трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від рятувальників

У Київській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася сьогодні, 10 квітня, поблизу населеного пункту Сніжки Ставищенської селищної територіальної громади. На автомобільній трасі "Київ – Одеса" потрібна була допомога рятувальників в деблокуванні потерпілих у аварії.

На місці дорожньо-транспортної пригоди рятувальники з’ясували, що водій легкового автомобіля Toyota не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажирка автівки загинула на місці аварії, а водій отримав чисельні травми різного ступеня тяжкості.

Фахівці Служби порятунку провели деблокацію загиблої в аварії жінки. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Київській області сталася ДТП на автомобільній трасі "Київ – Чернігів". Автомобіль Mitsubishi злетів у кювет. Постраждалого водія деблокували з автомобілю ще до приїзду співробітників ДСНС. На місці аварії працювали медики "швидкої". Врятувати водія пікапу не вдалося, чоловік помер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Молдові в ДТП потрапив автобус, який їхав до Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися