У Київській області трактор підірвався на міні (ФОТО, ВІДЕО)

Що розповіли про надзвичайну ситуацію в поліції

У Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще 13 мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

"Вкотре попереджаю громадян: не відвідуйте лісосмуги на деокупованих територіях, уникайте лісових та польових доріг, а в разі виявлення вибухонебезпечних предметів телефонуйте на спецлінію “102”, — прокоментував Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області також оприлюднив фото і відео з місця вибуху.

Нагадаємо, у Київській області у Фастівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. В селі Гатне водій автомобілю ВМW не пропустив Skoda. Внаслідок ДТП транспорт отримав механічні пошкодження. Потерпілих та загиблих немає. Правоохоронці оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Окрім того, у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту. Рух транспорту в центрі столиці частково обмежили на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте також, що в Бориспільському районі Київської області знайшли залишки збитого безпілотника російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися