У Київській області чоловік погрожував розстрілами у лікарні (ВІДЕО)

Працівники поліції затримали зловмисника

За псевдопогрозу розстрілів у лікарні зловмиснику загрожує покарання до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

12 квітня, близько опівночі, до поліції зателефонував громадянин та повідомив про вчинення дій, які загрожують загибелі людей в закладі охорони здоров’я. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці Броварського управління поліції Київщини встановили особу зловмисника та його місцеперебування. Працівники поліції затримали чоловіка між селами Бзів – Волошинівка Броварського району. 

Як з’ясували поліцейські, автором небезпечної вигадки виявився 28-річний уродженець Кривого Рогу, який раніше працював хірургом в одній із лікарень Полтавщини. 

Правоохоронці затримали та помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, за даним фактом повідомили правопорушнику про підозру. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

влаштував стрілянину в Солом’янському районі столиці. На вулиці Солом’янська чоловік обстріляв торговий кіоск, в якому перебували громадяни.

Читайте также