У Києві затримали винуватця вибуху на Троєщині (ВІДЕО)

Що відомо про спецоперацію правоохоронців

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який кинув у людей гранату на Троєщині. Про спецоперацію розповіли в Національній поліції України в Києві, передають "Коментарі".

За словами начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Миколи Мазурова, киянин через ревнощі намагався вбити свою знайому та її друга.

"Порушник побачив на вулиці свою знайому з чоловіком та через ревнощі кинув у їх бік гранату. З тілесними ушкодженнями медики госпіталізували 33-річну потерпілу та її 37-річного знайомого, а слідчі вилучили з місця скоєння злочину фрагменти боєприпасу", — розповів Мазуров.

Для затримання чоловіка у Києві провели спеціальну поліцейську операцію. Раніше не судимого 34-річного киянина затримали за місцем проживання. За фактом замаху на умисне вбивство двох або більше осіб розпочали кримінальне провадження. Затриманому загрожує від десяти до п’ятнадцяти років тюрми або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину. Триває досудове розслідування.


Нагадаємо, у Деснянському районі Києва прогримів вибух на житловому масиві Троєщина. На вулиці Милославській після вибуху знайшли травмованих жінку і чоловіка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися