На Київщині жінка забила чоловіка до смерті

Що розповіли про вбивство в поліції

У Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Про вбивство розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вбивство сталося у Білоцерківському районі Київської області. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер. Поліцейські затримали вбивцю та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом вчинення тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого, жінці повідомили кривдниці про підозру. Затриманій загрожує до десяти років тюрми. Інші подробиці вбивства в поліції не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. Пожежа сталася у побутовому приміщенні ферми у місті Березань на площі 300 квадратних метрів. Загасити вогонь вдалося за дві години. Внаслідок пожежі загинули близько тисячі курей.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, де у Київській області згоріла церква



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися