У Київській області згоріла церква (ФОТО)

Що розповіли рятувальники та в поліції

У Київській області ліквідували загоряння культової споруди. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, напередодні у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа у церкві. Вогонь охопив культову споруду у селищі міського типу Гребінка на вулиці Київська. Пожежу ліквідували за пів години. Горіла культова споруда Свято-Покровського храму. Причина виникнення пожежі, за даними поліції Київської області, свічка.

"До поліції повідомили про загоряння приміщення культової споруди. Потерпілих немає. Поліцейські з'ясували, що пожежа виникла через палаючу свічку", — заявили в поліції Київської області.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, у Київській області на Житомирській трасі сталася ДТП за участі трьох автомобілів. На трасі Київ — Житомир автомобіль Fiat під керуванням 36-річного чоловіка зіткнувся з автомобілем “ЗАЗ". Від отриманих травм водій “Таврії” загинув на місці. Третій автомобіль BMW зазнав ушкоджень внаслідок потрапляння деталей одного з автомобілів-учасників ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на низці столичних вулиць дозволили рух зі пришвидшеною швидкістю. У Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації розповіли, на яких ділянках доріг тепер можна пересуватись зі швидкістю 80 кілометрів на годину.

Читайте також, як на Київщині посилили захист від атак ворожих дронів-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися