У Києві набули чинності зміни у Правилах дорожнього руху

Що змінилося у столиці

У Києві відсьогодні, 1 квітня, на низці столичних вулиць дозволили рух зі пришвидшеною швидкістю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, швидкість 80 кілометрів на годину із 1 квітня до 1 листопада дозволили на таких ділянках доріг:

·       Набережне шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе);

·       Наддніпрянське шосе;

·       Столичне шосе (до вулиці Академіка Заболотного);

·      Автодорога Р-69 (від ресторану "Яхта Київ" (вулиця Богатирська, 26-А) до межі Києва, за винятком ділянки біля світлофорного об’єкта).

Вулиці:

·       Саперно-Слобідська (після розвороту за вулицею Миколи Грінченка до Південного мосту);

·       Набережно-Рибальска (від Гаванського мосту до вулиці Електриків);

Проспекти:

·    Миколи Бажана від Південного мостового переходу до Харківської площі (у зворотному напрямку від Харківської площі до Дніпровської Набережної);

·       Воскресенський (від вулиці Воскресенської до вулиці Алішера Навої);

·       Романа Шухевича (від Північного мосту до вулиці Оноре де Бальзака);

·       Степана Бандери (від Оболонського проспекту до Північного мосту).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Окрім того, цього року у Києві заплановані капітальні ремонтні роботи на шляхопроводі на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) над залізницею, вулиці Шумського, проспекті Володимира Івасюка (до перейменування — Героїв Сталінграда) та на Окружній дорозі.

Нагадаємо, що у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту. Рух транспорту в центрі столиці частково обмежили на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте також, що на трасі Київ — Чернігів відкрили два важливих мости.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися