У Києві чоловік організував виготовлення наркотиків у гаражі (ФОТО)

Чоловік виготовляв психотропну речовину у гаражному приміщенні

У Києві правоохоронці викрили чоловіка, який виготовляв та збував амфетамін. Зловмисник виготовляв психотропну речовину у гаражному приміщенні. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У столиці викрили чоловіка за виготовлення та збут наркотиків. Правопорушником виявився місцевий мешканець, 1986 року народження. Фігуранта затримали.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік організував у гаражі виготовлення психотропної речовини амфетамін. Правоохоронці задокументували факт збуту 20 пакетиків з наркотиком, вартістю близько 9 000 гривень.

Також поліцейські провели ряд обшуків у помешканні чоловіка та його автомобілі, у ході яких вилучили наркотики, мобільні телефони, гроші та інші речові докази.

Слідчі за погодженням з Київською міською прокуратурою повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів – незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють коло осіб, які також можуть бути причетні до даного злочину.

Нагадуємо, що в Київській області депутат селищної ради постане перед судом за скоєння смертельної ДТП. Перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні, обвинувачений сів за кермо свого автомобіля та здійснив зіткнення з мопедом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися