Учасника вечірок зі зґвалтуваннями у Києві взяли під варту в залі суду

Одного з організаторів "п'яних вечірок" взяли під варту в залі суду

Учасника скандальних вечірок зі зґвалтуваннями у Києві взяли під варту в залі суду. Молодику призначили заставу в розмірі понад пів мільйона гривень. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 1 лютого поліція Київської області оголосила про підозру молодикам, які доводили дівчат до стану безпорадності, змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумились із жертв в соцмережах. 

Сьогодні, 17 березня, ухвалою Київського апеляційного суду одного з організаторів взяли під варту в залі суду, збільшивши розмір застави до 536 800 гривень. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що у скандалі зі зґвалтуваннями дівчат у Києві "засвітився" український футболіст. У ЗМІ з'явилася інформація, що одним з учасників "п'яних вечірок", на яких дівчат накачували транквілізатором та знущалися з них, був український футболіст, колишній нападник тернопільської "Ниви".

Також третьому фігуранту "п'яних вечірок" з сексуальним насильством у Києві оголошено про підозру. Як розповів очільник поліції Андрій Нєбитов, 21-річний блогер був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися