У Києві на співпраці з окупантами викрили переселенку з Донбасу (ФОТО)

Жінка планувала втекти за кордон

У Києві викрили "посадовицю МВС ДНР", яка планувала втекти за кордон. Про це розповіли у Службі безпеки України та в прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними СБУ, мешканка Донецької області з вересня 2014 року працювала на окупантів в "Міграційній службі МВС ДНР". Там її призначили "старшим інспектором відділу адресно-довідкової роботи". На цій "посаді" жінка виконувала вказівки місцевих гауляйтерів щодо придушення руху опору в регіоні та збирала інформацію від районних "паспортних відділів" окупованого Донецька про місцевих жителів. Ці відомості бойовики використовували для незаконних затримань людей.

На початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну колаборантка переїхала до Києва під виглядом переселенки з Донбасу. У столиці жінка оселилася в орендованій квартирі та почала оформлювати документи для виїзду за кордон.

Під час обшуку у переселенки знайшли "трудову книжку", яка свідчить про її перебування у складі окупаційних органів. За участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань жінці оголосили підозру. Їй загрожує до восьми років тюрми. Свою вину у вчиненому злочині вона повністю визнає, зазначили в прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали. А у Київській області викрили шахрайську схему видурювання грошей у військових ЗСУ та їхніх близьких.

Читайте також, що у Києві за допомогу російським пропагандистам затримали чоловіка

Читайте также