У Києві в одинадцятий раз судитимуть наркоторговця

Фігурант в одинадцятий раз притягається до кримінальної відповідальності

У Києві судитимуть збувача психотропів. Правоохоронці затримали зловмисника з трьома кілограмами заборонених засобів, які він зберігав для подальшого продажу. Фігурант в одинадцятий раз постане перед судом, повідомляє поліція Києва.

У лютому цього року на вулиці Закревського оперативні співробітники Деснянського районного управління поліції міста Києва викрили 35-річного чоловіка у збуті психотропів. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у червоній сумці порушника поліетиленовий пакет з трьома кілограмами психотропних речовин — солями Альфа-PVP, які він планував збути на території Деснянського району столиці. 

Правоохоронці вилучили речові докази, які вказували на причетність киянина до наркозлочину, та затримали його. За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва затриманому повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах з метою збуту.

Фігурант в одинадцятий раз притягається до кримінальної відповідальності за скоєні злочини та наразі перебуває у слідчому ізоляторі.

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до Деснянського районного суду для розгляду справи по суті. Чоловіку загрожує до дванадцяти років в’язниці.

Нагадуємо, що в Києві правоохоронці викрили чоловіка, який виготовляв та збував амфетамін. Зловмисник виготовляв психотропну речовину у гаражному приміщенні.

Читайте также