У Києві чоловік викрадав акумулятори з автівок (ФОТО)

Чоловіка затримали з викраденим акумулятором у сумці

Столичні оперативники затримали чоловіка, який викрадав акумулятори з автівок. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні серії крадіжок, а суд помістив його під варту. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що з маршрутного таксі на вулиці Академіка Туполєва викрали акумулятор.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції переглянули відеозаписи з камер спостереження, опитали свідків та встановили ймовірного підозрюваного. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 35-річний уродженець Київщини, який перебуває на іспитовому строці. Чоловіка затримали з викраденим акумулятором у сумці, який вилучили в якості речового доказу.

Під час перевірки затриманого на скоєння аналогічних злочинів, правоохоронці з’ясували, що він причетний ще до десяти крадіжок акумуляторів з автомобілів на території Святошинського району столиці. Викрадене майно зловмисник збував на металобази або так званим "перекупам".

За рішенням суду на момент досудового розслідування затриманий перебуватиме під вартою. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що київські оперативники затримали порушника, який намагався викрасти скульптуру в парку "Володимирська гірка". У Великдень, перебуваючи в парку "Володимирська гірка", чоловік намагався викрасти міні-макет фонтану із скульптурою Архістратига Михаїла.

Читайте также