У Подільському районі Києва сталося вбивство

Що відомо про надзвичайну подію

У Києві поліцейські по "гарячих" слідах затримали ймовірного вбивцю. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, днями в Подільському районі Києва сталося вбивство, про яке в поліцію повідомила схвильована жінка. У неї у квартирі під час спільного відпочинку стався конфлікт між її чоловіком та знайомим. Останній побив господаря оселі та пішов геть. На момент прибуття поліцейських чоловік вже був мертвий.

Киянка надала детальний опис нападника та повідомила його адресу. Жінка вказала номер будинку, однак не пам'ятала в якій саме квартирі він живе. Поліцейські перевірили багатоповерхівку, опитали мешканців та дізналися номер квартири, де міг бути розшукуваний чоловік. Двері відчинила жінка та повідомила, що, окрім неї, у квартирі проживає її 54-річний співмешканець. Заявниця впізнала у ньому нападника, тож патрульні затримали його та викликали на місце слідчих.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.


 

Читайте также