У Києві компанія виконала роботи для дитячого будинку за завищеною вдвічі вартістю

Заступнику директора інтернату повідомлено про підозру

У Києві приватне товариство встановило громовідвід для дитячого будинку за завищеною удвічі вартістю. Заступнику директора інтернату повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру заступнику директора Святошинського дитячого будинку інтернату у службовій недбалості, що завдало істотної шкоди. 

За даними слідства, посадовиця, виконуючи обов‘язки директора інтернату, у 2019 році уклала договір з приватним товариством на виконання робіт з встановлення обладнання захисту від блискавок.

Через несумлінне ставлення підозрюваної до своїх службових обов’язків, не були здійснені перевірки об‘єму виконаних робіт, що в результаті призвело до завищення їх вартості у розмірі понад 165 тис грн.

Загальна вартість виконаних робіт становить 388 тис грн, тобто сума спричинених збитків складає майже 50% від їх загальної вартості.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадуємо, що за фактом службової недбалості зі збитками на майже 350 тисяч гривень повідомлено про підозру інспектору Київської митниці. За даними слідства, інспектор здійснював розмитнення транспортних засобів за товаросупровідними документами, які містили неправдиві відомості щодо їх вартості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися