У Києві п'яний водій скоїв ДТП та влаштував перегони з патрульними (ВІДЕО)

Громадянина відсторонили від керування транспортними засобами

У столиці патрульні затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП та влаштував перегони. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями, під час патрулювання у Деснянському районі, охоронці порядку отримали виклик про порушення ПДР. Заявник повідомив, що побачив, як автомобіль Mini Cooper ледь не збив жінку та поїхав з місця події. 

Інспектори обстежили прилеглу територію та виявили неподалік транспортний засіб, який описав небайдужий громадянин. Поліцейські намагались зупинити автівку, однак керманич не реагував на спеціальні світлові та звукові сигнали й прискорився, намагаючись втекти. 

Під час переслідування водій здійснив зіткнення з припаркованими автомобілями, покинув свій транспортний засіб та побіг. Патрульні наздогнали та затримали його. 

Охоронці порядку помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,58 проміле. 

Стосовно громадянина охоронці порядку склали протоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння, порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, а також відсторонили його від керування. 

Нагадуємо, що правоохоронці розслідують обставини ДТП у Петрівській громаді Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися