За зґвалтування дитини у Києві засудили педофіла

Подробиці злочину розповіли в прокуратурі

У Києві 15 років за ґратами за зґвалтування десятирічної дівчинки проведе засуджений чоловік. Про жахливий злочин та вирок суду розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, столична прокуратура відстояла в апеляції вирок суду першої інстанції. Судом апеляційної інстанції залишено без змін вирок суду, яким до максимального покарання у вигляді 15 років позбавлення волі засуджено чоловіка за зґвалтування малолітньої дівчинки.

Прокурори довели в суді, що у березні 2018 року обвинувачений на шостому поверсі одного з житлових будинків у Деснянському районі Києва підстеріг десятирічну дівчинку. Дитина поверталася додому зі школи. Чоловік схопив школярку біля ліфту та поволік до сходового майданчику. Там він побив дівчинку, завдав ударів електрошокером, зґвалтував дитину неприродним способом та втік.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 15 років тюрми. Крім того, ухвалено рішення про включення інформації про засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Цей вирок суду обвинувачений оскаржив в апеляційному порядку. Однак, Київський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а вирок суду першої інстанції – без змін. Наразі педофіл перебуває під вартою. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися