У Борисполі водій під дією наркотиків їхав під підробленими номерними знаками

Водій використовував номерні знаки, які не закріплені за даним автомобілем

У Борисполі водій з ознаками наркотичного сп’яніння порушив швидкісний режим та керував автомобілем, будучи позбавленим такого права. Також водій використовував номерні знаки, які не закріплені за даним автомобілем. Про це повідомляє патрульна поліція Борисполя, передають "Коментарі".

Учора, близько 18-ї години, на вулиці Київський шлях патрульні зупинили 30-річного водія автомобіля Renault Duster, який перевищив допустиму швидкість руху.

Спілкуючись з керманичем, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп‘яніння в медичному закладі, на що останній відмовився.

Під час перевірки документів поліцейські з'ясували, що чоловік протягом року вже притягався до відповідальності за керування автомобілем у стані сп'яніння та позбавлений права керування за рішенням суду.

Також за допомогою інформаційних баз охоронці порядку встановили, що водій використовував номерні знаки, які не закріплені за даним автомобілем, в той час, як справжні лежали в багажнику.

Інспектори склали на керманича протоколи за керування транспортним засобом в стані сп’яніння, вчинене втретє протягом року, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року, та винесли постанову за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів. Охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

Нагадуємо, що у столиці патрульні затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП та влаштував перегони з поліцією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися