У Києві чоловік виправдовував ракетні удари окупантів по столиці

Киянину повідомлено про підозру

Киянину, який виправдовував ракетні удари окупантів по столиці, повідомлено про підозру. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру мешканцю столиці за фактом виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України.

За даними слідства, у червні–серпні 2022 року підозрюваний, використовуючи власний акаунт в соціальній мережі, поширював матеріали з виправдовуванням і визнанням правомірною збройної агресії рф проти України та глорифікацією її учасників.

У своїх дописах він виправдовував ракетні удари по столиці, а також заперечував факти воєнних злочинів держави-агресора, вчинених окупантами в Бучі.

Висновком судової лінгвістичної експертизи підтверджено, що тексти опублікованих матеріалів мають пропагандистський характер та спрямовані на виправдання, визнання правомірною збройної агресії рф проти України.

Нагадуємо, що в Києві затримали директора громадської організації, який допомагав громадянам рф легалізуватися за кордоном. Фігурант здійснював діяльність з видачі підроблених документів для громадян рф та мешканців тимчасово окупованих регіонів України.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

2 травня 2023, 17:42

реально гандон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися