У Києві рецидивіст викрав автомобіль та намагався вивезти його з міста (ФОТО)

Зловмисник хотів перегнати транспортний засіб у одне із селищ Київської області

Оперативники поліції Києва затримали чоловіка за незаконне заволодіння автомобілем. Слідчі повідомили йому про підозру. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До столичної поліції надійшло повідомлення від 36-річного громадянина про те, що невідомий викрав його автомобіль "Хюндай", який був припаркований біля будинку на вулиці Ярослава Івашкевича.

У ході першочергових оперативно-розшукових заходів оперативники за допомоги співробітників управління кримінального аналізу встановили маршрут пересування викраденого авто та вже протягом кількох годин затримали керманича. Ним виявився раніше судимий за крадіжки та аналогічний злочин 27-річний житель Київської області.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник хотів перегнати транспортний засіб у одне із селищ Київської області. Втім, по дорозі його зупинили правоохоронці.

Слідчі за погодженням із Оболонською окружною прокуратурою повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. 

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 805 200 гривень. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадуємо, що в Київській області патрульні села Чайки двічі за день виявили транспортні засоби у розшуку.

Читайте также