Мешканці Київщини направляють численні скарги: причини

Скільки аварійних дерев виявили у парку у Гостомельській громаді

Мешканці Гостомельської громади скаржилися на аварійні дерева на деяких локаціях. Місцева влада відреагувала на звернення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації Бучанського району Київської області.

“З метою оперативного реагування на численні звернення небайдужих мешканців Гостомельської громади на велику кількість сухостійних та аварійних дерев, які несуть загрозу життю та безпеці громадян, представники Держекоінспекції Київської області в складі комісії з представниками ГСВА та КП “Благозеленбуд” на початку квітня 2024 року провели обстеження зелених насаджень в Гостомельській громаді”, - йдеться у повідомленні селищної ради. 

У громаді зазначили, що у місці громадського користування по вул. Свято-Покровська (парк Щасливий) було виявлено понад 200 дерев, які підлягають обов'язковому видаленню.

Після надходження відповідної документації у КП “Благозеленбуд” розпочали вилучення зазначених дерев. Надалі деревина буде використана для потреб громади.

Нагадаємо, у Гостомельській громаді триває реєстрація на отримання твердого палива у вигляді дров. Хто може отримати допомоги та які умови реєстрації на допомогу, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що протягом квітня кількість звернень на телефон довіри Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству зросла.

Щодо фізичного насильства кількість звернень збільшилася на 3% і щодо психологічного та економічного – на 7%. 

Детальніше про ситуацію в Києві читайте далі.


Читайте также