У Києві злочинна група обікрала завод

Спільники винесли з приміщення майно на суму близько 100 000 гривень

Столичні оперативники затримали трьох зловмисників, які обікрали велосипедний завод. Спільники винесли з приміщення три велосипеди та комплектуючі деталі до них на загальну суму близько 100 000 гривень. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До Святошинського управління поліції із заявою звернувся керівник одного із підприємств про те, що з приміщення заводу на вулиці Берковецькій невідомі викрали товар на суму близько 100 000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу, яка задокументувала злочин. 

У ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що ввечері фігуранти проникли на територію заводу з виготовлення велосипедів та викрали три транспортні засоби з комплектуючими деталями до них. Крім того, зловмисники також злили з генератора 80 літрів палива, погрузили все в автомобілі та втекли. 

Працівники карного розшуку встановили ймовірних підозрюваних та транспортні засоби, на яких вони пересувалися. Спільниками виявилися 23-річний уродженець Донецької області, 22-річний тернопільчанин, а також раніше судимий за крадіжку та незаконне зберігання зброї 27-річний уродженець Кіровоградщини.

Слідчі провели невідкладний обшук за місцем мешкання фігурантів, під час якого вилучили викрадене майно. Наразі правоохоронці проводять перевірку на причетність порушників до скоєння аналогічних злочинів на території району. 

За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою слідчі повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. 

Нагадуємо, що одразу два мотоцикли, що були викрадені за кордоном, знайшлися у Києві. У першому випадку інспектори винесли на водія постанову за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів, а в іншому склали протокол за керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року, та викликали на місце слідчих.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися