У Києві прогримів вибух в багатоповерхівці на Троєщині

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. Подробиці розповіли в Головному управлінні Національної поліції в столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Надзвичайна подія сталася сьогодні вранці. На місце вибуху прибули наряди поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.

"Боєприпас здетонував через необережне поводження. Потерпілих внаслідок цієї події немає. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали", — заявили в поліції столиці.

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами. Затриманому чоловіку загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що у Київській області трактор підірвався на протитанковій міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися