У Києві конфлікт в хостелі обернувся бійкою та різаниною

Потерпілого доставили до медичного закладу

У Києві конфлікт в хостелі обернувся бійкою та різаниною. У кімнаті хостелу в результаті словесного конфлікту чоловік кухонним ножем заподіяв важке поранення знайомому. Потерпілого доставили до медичного закладу, повідомляє поліція Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у хостелі на вулиці Дмитрівській між чоловіками виник конфлікт, і є поранений. На місце події прибули правоохоонці.

На місці події поліцейські з’ясували, що між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Згодом, один із присутніх схопив кухонного ножа та наніс ним удар у живіт своєму сусіду. Після чого потерпілого з пораненням живота госпіталізували у лікарню, а порушника доставили до відділку поліції для надання показів. Крім того, з місця скоєння злочину вилучено ніж зі слідами крові.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.  

Нагадуємо, що в Київській області затримали чоловіка за вбивство у хостелі. За даними правоохоронців, у Вишневому в одному з номерів хостелу знайшли тіло чоловіка із травмою голови та живота. В цьому номері проживали троє чоловіків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

10 травня 2023, 12:59

КОКТЕЙЛЗ НА ЗАДНЕМ ПЛАНЕ)))))). ДЕГЕНЕРАТЫ ИЗ СЭЛА)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися